Handelsbetingelser

Betaling

Petaporter.dk modtager online betalinger med kreditkort.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Petaporter.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder dine data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

 

Levering

Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail til info@petaporter.dk I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur hvis varen fremstår brugt.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Petaporter.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Pakkelabel til returnerig kan rekvireres på info@petaporter.dk for 39 kr.